06-09_Visita_Cultural_Gent_Gran_webEls avis i àvies del Vendrell han pogut conèixer de primera mà quines són les millors eines per protegir casa seva i la seva integritat física gràcies a les xerrades que s'han fet als esplais municipals. Mossos d'Esquadra i Policia Municipal són els encarregats de dirigir aquestes xerrades i aconsellar la gent gran grans sobre com evitar robatoris, atacs o enganys a casa seva. Sota la premissa "Mesures de seguretat als domicilis", les xerrades s'han celebrat als esplais del Tancat, de Coma-ruga i del Tívoli en sessions de tarda, amb una mitjana d'assistents d'una quarantena de persones.

Per altra banda, la Regidoria de Gent Gran, organitzadora de les xerrades, clou aquests dies la programació ordinària del curs amb activitats diverses com cinefòrums, excursions, caminades i visites pel municipi.

Un total de 32 persones van prendre part en la visita guiada "El Vendrell de Pau Casals", amb la col·laboració del Museu Deu; 46 persones van participar en els dos cinefòrums que es van fer el passat mes de maig, i en l'excursió programada per al proper 16 de juny ja hi ha inscrites 55 persones i hi ha llista d'espera. L'excursió, en aquest cas, serà a visitar Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat.

A l'estiu les activitats programades dels esplais s'aturen i tornen a començar a final de setembre i principi d'octubre, tot i que els esplais romanen oberts com a espais de trobada que són normalment.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell