05-31_PortalTuristic_webA partir d'aquesta setmana, el portal www.elvendrellturistic.com presentarà una nova imatge, amb un disseny més actual, i incorporarà les xarxes socials més populars per fer-la més propera al màxim de públic possible. De fet, l'objectiu d'aquesta renovació és augmentar substancialment el nombre de visitants del web, el qual també contindrà espais multimèdia (vídeos i galeries fotogràfiques) i la ubicació de diferents establiments a través del Google Maps.


estoydevacaciones.com

Amb aquest missatge, acompanyat d'una gran fotografia de les platges del Vendrell (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) s'engega una campanya innovadora que pretén cridar l'atenció perquè el públic es connecti a la pàgina web www.estoydevacaciones.com. Els visitants d'aquest espai d'Internet hi trobaran un vídeo promocional del municipi, un qüestionari per omplir que els donarà dret a participar en un sorteig d'estades al Vendrell i un enllaç directe al portal www.elvendrellturistic.com.

La regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, ha explicat que aquesta campanya d'acció directa s'iniciarà a Osca, amb la instal·lació d'aquesta imatge amb missatge en quinze cabines de telèfons del centre de la ciutat, i que posteriorment, segons els resultats, s'estendrà a altres localitats de l'Estat espanyol.

Turdiu ha dit que l'objectiu de la renovació del portal turístic i d'aquesta nova campanya promocional és "aconseguir que més gent conegui el Vendrell i que ens vingui a visitar."



©2019 Ajuntament del Vendrell