05-25_DiaEmprenedor01wPer primera vegada, al Vendrell s'ha celebrat el Dia de l'Emprenedor. Ha coincidit amb el primer aniversari de la Xarxa Emprenedora (el passat dia 21 de maig) i ha tingut una participació de més d'un centenar de persones entre emprenedors i empresaris.

El Dia de l'Emprenedor és un dia dedicat a totes les persones emprenedores, però també a tots els empresaris i empresàries. A través de les activitats programades, els participants han pogut trobar informació, formació, contactes, coneixement i novetats d'interès. Els aspectes més significatius de la jornada han estat els següents:
-una aposta pel networking, pels espais i activitats de relació.
-una jornada oberta a la participació. (Participació de diferents associacions empresarials i de comerciants col·laboradores de L'EINA: PIMEC, CEPTA, UEP i CIT, a través dels seus punts d'atenció). -una especial atenció a la necessitat de donar suport a les noves empreses en el procés cap a la seva consolidació.
-la difusió de les TIC com a estratègia pel creixement empresarial, amb la col·laboració de PIMESTIC.

El Dia de l'Emprenedor ha tingut una programació destacada en TIC: càpsula sobre l'e-marketing, difusió de bones pràctiques en l'ús de les TIC i difusió del web 2.0 i les xarxes socials i professionals com a estratègia de creixement empresarial.
Els actes centrals de la jornada han estat la presentació "La Xarxa Emprenedora: un any d'activitat", on s'ha fet balanç de la feina feta el primer any, i la conferència "Emprendre en temps de xarxes", a càrrec de Genís Roca, expert i divulgador de l'anomenada web 2.0.
La valoració general ha estat molt positiva i tot apunta que el 2010 hi haurà un nou Dia de l'Emprenedor.



©2019 Ajuntament del Vendrell