05-25_festabicicletaEl proper cap de setmana, el Vendrell celebrarà la 68a Festa de la Bicicleta. Una de les novetats d'engany és que de 2/4 de 10 a 2/4 d'11 del matí, al pàrquing de l'avinguda del Camp d'Esports, tindrà lloc una xocolatada popular organitzada per les AMPA de les escoles del Vendrell; els diners que se'n recaptin es destinaran a l'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia. Cal dir que, durant el matí de diumenge, es vendran butlletes per 1 euro a favor d'aquesta mateixa causa benèfica, i totes les persones que les hagin adquirit entraran en el sorteig d'una bicicleta.

D'altra banda, es mantenen la Pedalada Nocturna, que s'iniciarà dissabte a les 9 del vespre, a la zona enjardinada del Monument als Castellers, i la classe magistral d'indoor, a càrrec del Patronat Municipal d'Esports.

La gran Festa de la Bicicleta, però, serà, com sempre, el diumenge, amb la desfilada pels carrers de la vila de les bicicletes i les carrosses, el recompte de les quals començarà a 2/4 d'11 del matí al pàrquing de l'avinguda del Camp d'Esports.

A partir de la 1 del migdia, a la Rambla, es farà l'entrega de premis i el sorteig de diferents regals, als quals podran optar totes aquelles persones que hagin adquirit la butlleta solidària.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell