05-19_Tertulia_PdB_02_webEl Pla de Barris del Vendrell està recuperant la memòria històrica del nucli antic de la vila amb un cicle de programes per a la televisió local protagonitzats per veïns del barri. D'aquesta manera es fa un repàs dels costums d'èpoques anteriors al nucli antic, es recorda la seva vitalitat i es reivindica com a lloc per gaudir d'una bona qualitat de vida alhora que s'aposta pel retorn d'alguns dels seus valors.

En el marc de l'espai setmanal que Televisió el Vendrell dedica al projecte, aquests dies s'enregistren unes tertúlies amb veïns i representants de la vida associativa del barri per conversar sobre aspectes que romanen en la memòria dels qui van viure als carrers i les places del nucli antic fa més de mig segle.

Les tertúlies es començaran a emetre a partir del dimarts 25 de maig, en l'horari habitual del programa, a les 20:55 del vespre, i amb reemissions els dimecres, dissabtes i diumenges.

Les tertúlies giren al voltant de temàtiques com la Lleva del Biberó, els balls i les festes socials, la música, la platja, els cines, les entitats... i estan comptant amb molt bona acceptació per part dels veïns del barri, que participen amb entusiasme en aquesta nova proposta sorgida de l'oficina del Pla de Barris del Vendrell, que compta amb la col·laboració dels Amics de la Història. Alguns dels noms que ja han deixat la seva empremta en el programa són Lola Altet, Rosa Díaz, Rosa Grau, Casimiro Lluch, Montserrat Mañé, Josep Salvó i Jaume Vallès.



©2019 Ajuntament del Vendrell