05-18_run-sortida_webRoger Roca i Noemí Moreno van aconseguir el triomf a la prova del circuit d'atletisme popular.

El passat diumenge 9 de maig el Vendrell va acollir una de les proves del circuit d'atletisme popular, Run10 Mediterranean Series, compost per cinc curses de deu quilòmetres en diferents localitats de la costa catalana. Cal destacar la notable participació de corredors locals i d'altres arribats des de diferents municipis de la comarca.

Els carrers dels nuclis de Coma-ruga i Sant Salvador van ser els protagonistes d'un recorregut urbà del qual van prendre part més de 170 corredors. Finalment, els guanyadors de la prova van ser Roger Roca (31' 53"), seguit per José Manuel Granadero (33' 11") i Manuel Torres (33' 32"), en categoria masculina. En categoria femenina, Noemí Moreno va obtenir la primera posició (40' 46") en un podi que completaven Carolina Menéndez (41' 10") i Conxi Toscano (42' 12").

Amb l'objectiu de promoure el caire participatiu i social de la prova, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell completava la celebració amb un conjunt d'activitats lúdiques dirigides als infants. A més, es posava a disposició dels corredors servei de dutxes, vestidor i guarda-roba al Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga.