05-10_afanocLa Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell col·labora un any més en la campanya "Posa't la gorra", organitzada per l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). L'objectiu de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, i alhora recollir fons per a diversos projectes de l'Associació.

La col·laboració en la campanya "Posa't la gorra", que tindrà el seu punt culminant en la festa del proper diumenge 30 de maig a Port Aventura, consisteix en la compra d'una gorra que porta inclosa una entrada per accedir al parc temàtic, participar en els actes organitzats per l'AFANOC i gaudir de les atraccions durant tot el dia.

 L'Ajuntament del Vendrell obsequiarà els alumnes de l'escola Garbí, del Centre Ventall, del Centre Obert i dels educadors de carrer, amb una gorra i una entrada per participar en la festa, i també se'ls oferirà transport per traslladar-se a Port Aventura.

D'altra banda, l'Ajuntament també col·labora en aquesta campanya amb la venda de les gorres a les dependències municipals dels Serveis Socials, al c/ Quarter, 4, per l'import de 15 euros.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell