El proper dissabte 8 de maig, el Vendrell acollirà la XXIX Trobada de Germanor de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41.

Per tant, la vila nadiua de Pau Casals, català universal i gran defensor de la pau i la llibertat, serà el marc idoni per acollir uns homes que de ben jovenets van haver de ser protagonistes d'un dels episodis més tristos de la nostra història. En aquest sentit, el Vendrell retrà homenatge a tots ells: als supervivents, als que van morir al front i als que han traspassat amb el pas dels anys, pel fet de viure l'experiència traumàtica de participar en una guerra entre germans en plena joventut.

El programa d'actes s'iniciarà a les 11 h, a l'església parroquial, amb uns parlaments, la imposició de la llaçada de l'Ajuntament del Vendrell a la bandera de l'Agrupació i la interpretació del toc de silenci. Tot seguit, se celebrarà una missa i, finalment, a la façana de l'Ajuntament, es farà la descoberta d'una placa commemorativa de la Trobada.

Un cop finalitzats els actes del matí al nucli del Vendrell, els biberons i els seus acompanyants es traslladaran a Sant Salvador per visitar la Vil·la Casals, per assistir a un concert de piano a l'Auditori Pau Casals i per fer un dinar de germanor.



©2019 Ajuntament del Vendrell