La Comissió de Festes va anunciar ahir els dos principals concerts de la propera Festa Major del Vendrell. D'una banda, el dia 25 de juliol el plat fort serà l'actuació dels gallecs Los Suaves, la mítica banda de rock, que es preveu que interpreti temes dels seus últims discs. Aquest dia també es celebrarà la final del Concurs Track Baix Penedès. D'altra banda, el concert del dia 26 de juliol estarà protagonitzat pel madrileny Huecco, que en els últims anys ha sorprès al públic i a la crítica d'Europa i Amèrica amb la seva novedosa combinació del rock amb els més variats estils llatins, com la rumba, la samba o el reggae.

La Comissió de Festes ha explicat que ja està treballant per completar el cartell de concerts de la Festa Major, que continuaran sent gratuïts i que permetran gaudir d'una oferta musical variada amb propostes per a tots els públics.
Així, per exemple, cal dir que el 24 de juliol se celebrarà la final del concurs de música Track i, a més, el mateix dia tindrà lloc l'espectacle Boig per tu (Tribut a Sau), amb els cantants Joan Masdeu (ex-Whiskyn's); Jofre Bardagí (ex-Glaucs); Joan Tena (cantautor); Miquel Abras (premi Enderrock al millor disc de cançó d'autor i premi al disc català de l'any); Pere Espinosa (un dels presentadors del programa Sputnik i conductor del programa d'ONA FM Miopia), i Berta (una de les veus femenines més populars de la música en català).



©2019 Ajuntament del Vendrell