El proper dimarts dia 11 de maig es clausura l'exposició "Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec" que actualment es pot visitar al Museu Deu. L'Obra Social "la Caixa" va decidir mostrar a la sala d'exposicions temporals del Museu Deu una selecció dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l'artista.

La mostra es va inaugurar el passat 15 d'abril i des de llavors ha estat molt nombrós el públic que l'ha visitada: públic infantil, estudiants de disseny gràfic, públic especialitzat i també públic en general, els quals han pogut gaudir d'una destacada selecció de cartells inspirats en la figura i l'art de Toulouse-Lautrec.

 L'exposició s'ha dividit en dos àmbits. En el primer es mostren els cartells que fan referència a la seductora personalitat de l'artista i a tota la iconografia que l'envolta. En el segon àmbit hi ha els cartells basats en el món de l'espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un cronista excel·lent.

Fins al proper dia 11, abans que la mostra viatgi cap al País Valencià, el públic podrà contemplar obres d'artistes tan diversos com Javier Mariscal, Isidro Ferrer, Anthon Beeke, Paula Scher, Seymour Chwast, Ikko Tanaka i Alan Fletcher, entre altres. Cadascú aporta la seva visió personal de la figura i de l'obra d'un artista imprescindible per entendre l'evolució de l'art no només en el segle XIX, sinó també en el XX.

Horari del Museu Deu:
De dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d'11 a 14 h
Dilluns, tancat



©2019 Ajuntament del Vendrell