04-19_FiraTurismeBarcelona03webLa setmana passada es va celebrar a Barcelona el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) i el Vendrell hi va ser present per primera vegada donant a conèixer el producte termal i de salut, juntament amb el Consorci de Viles Termals de Catalunya, estand que va ser inaugurat pel conseller Josep.

A l'estand del producte termal es van dur accions de promoció i difusió dels productes turístics del Vendrell i les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, com per exemple el sorteig de diverses estades en establiments termals del territori català.

D'altra banda, la presència vendrellenca no va faltar a l'estand de la Costa Daurada, a través del conveni còrner. Cal dir que, en el transcurs del certamen, l'afluència de persones interessades en la nostra oferta turística ha estat un dels aspectes més destacables de la valoració d'aquesta promoció, la qual està adreçada als consumidors de Catalunya i de proximitat, que són els que més ens visiten durant tot l'any.



©2019 Ajuntament del Vendrell