Segons les dades del Patronat Municipal de Turisme, els establiments hotelers del Vendrell preveuen una ocupació del 45,78% en aquestes vacances de Setmana Santa, una ocupació bastant similar a la de l’any 2009.

D'altra banda, qui registra un percentatge alt de reserves és l'Alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga, que aquestes vacances torna a situar-se en un 76% d'ocupació. Pel que fa a les previsions d'ocupació dels càmpings del municipi, es situen al voltant del 46%.

Tot i això, cal recordar que aquestes previsions es basen en dades de les reserves fetes als diferents hotels, la qual cosa vol dir que, amb tota probabilitat, les dades reals d'ocupació acabaran sent més altes. Des del Patronat Municipal de Turisme s'ha recordat que la meteorologia i les reserves d'última hora poden fer variar considerablement la xifra final.


Així mateix, per tal d'atendre els visitants que rebrà el Vendrell aquests dies, l'Oficina de Turisme de Coma-ruga ha reforçat el seu horari d'atenció al públic. Durant tota aquesta setmana i fins al dijous 1 d'abril, l'horari d'obertura serà de 9.30 h a 14 h i de 17 h a 20 h; el divendres 2 i el dissabte 3, de 10 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h, i el diumenge 4, de 10 h a 14 h. El dilluns 5 l'Oficina restarà tancada.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell