Seu electrònica
 

aules artistiques facebook

 

La Regidoria de Cultura i Festes posa en marxa les Aules Artístiques Municipals. Concretament, l’Aula de Ceràmica i l’Aula Fenosiana d’Escultura, que s’iniciaran el proper 2 d’octubre.

El nou curs de l’Aula de Ceràmica, impartit per Camil·la Pérez Salvà, inclourà tallers de creació amb el fang com a material d’expressió artística per a petits i grans. També permetrà als alumnes experimentar amb el fang amb l’ajuda d’altres materials com pintures, esmalts... Hi haurà un taller per a infants, adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, que es farà els dimecres de 17 h a 18.30 h, i un taller per a adults (adults i nens i nenes a partir de 13 anys), que es farà els dilluns de 9 h a 11 h i de 18.30 h a 20.30 h i els dimecres de 18.30 h a 20.30 h.

D’altra banda, l’Aula Fenosiana d’Escultura es centrarà en el treball d’investigació i creació sobre tres grans eixos: el treball postural i gestual, més enfocat als nens i nenes; els elements de la cultura popular com màscares i capgrossos, i el modelat. El curs serà impartit per Philippe Lavaill.
El taller per als infants serà els dijous de 17.30 h a 19 h i per als adults serà els divendres de 17 h a 19 h i de 19 h a 21 h i els dissabtes de 10.30 h a 12.30 h.VEGEU PROGRAMAINSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran a partir del 4 de setembre a la Regidoria de Cultura i Festes (La Rambla, 24, 2n pis). Es pot fer reserva de plaça enviant un correu electrònic a l’adreça art@elvendrell.net.

El curs per als infants tindrà un preu de 30,90 euros al mes (material inclòs). El preu dels adults serà de 41,20 euros al mes i 30 euros de material l’any, en el cas de fer dues hores; i de 72,10 euros al mes i 60 euros de material a l’any, en cas de realitzar quatre hores setmanals.


 

aula ceràmica 

L’Aula de Ceràmica de la Regidoria de Cultura i Festes, situada a l’avinguda de les Escoles número 19, pretén fer arribar els coneixements ceràmics a tots els ciutadans interessats en el món de la ceràmica, tant a petits com a grans, i que les activitats, cursos, tallers que s’organitzin, facilitin sinèrgies entre els mateixos alumnes, amb el professorat i amb l’entorn educatiu i cultural.

 


 

aula escultura

L’Aula de Fenosiana d’Escultura de la Regidoria de Cultura i Festes pretén fer arribar els coneixements escultòrics a tots els ciutadans interessats en el món de la de l’escultura, tant a petits com a grans, i que les activitats, cursos, tallers que s’organitzin, facilitin sinèrgies entre els mateixos alumnes i amb l’entorn educatiu i cultural.


 

 

facebook_48twitter_48